Afla mai multe lucruri despre

NEW TEO MD Business

Experienta si dedicare

Inceputurile noastre

Societatea New Teo MD Business s-a infiintat in anul 2016, avand ca punct de plecare vasta experienta de peste 10 ani in domeniul Logisticii, activitatilor de transport intern si international de marfuri a Administratorului.

Aceasta experienta a condus la empatie in activitatea viitoare, empatie atat cu clientul si reprezentantii logistici ai acestuia, cat si cu transportatorii.

Domeniul principal de activitate al societatii, a fost, incepand cu anul 2016, transportul intern si international de marfuri, desfasurat cu autovehicule din cateria 3,5 Tone (duba si prelata)

Sofer care se ocupa cu livrarea marfii

Premiza noastra este siguranta - 0 accidente

Manageri de transport

Incepand cu anul 2021, ne-am extins activitatea, accesand si domeniul intermedierilor in transporturi. Am obtinut autorizarea ARR a unui Manager de transport, care ne coordoneaza cu succes activitatea in ceea ce priveste reglementarile legislative din domeniul in care activam. Premiza noastra este siguranta si de aceea, ne asiguram ca toata activitatea coordonata se desfasoara respectand normele si reglementarile  in vigoare. Obiectul pricipal al activitati noastra este “0 accidente”- pentru atingerea acestui obiectiv ne asiguram ca aplicam toate masurile preventive si efectuarea de controale interne destinate sigurantei. 

Societatea noastra beneficiaza de un sistem de management al calitatii, implementat conform cerintelor standardului ISO 9001 si am demarat procedurile in vederea certificarii, cu un organism de renume in Europa.

Printre obiectivele atent monitorizate si permanent imbunatatite se numara timpul de tranzit, numarul de ore de la incarcare si pana la descarcare fiind atent monitorizat  prin tracking GPS a masinilor si permanenta legatura cu conducatorii auto. 

Suntem orientati catre eficientizarea tuturor resurselor si catre protectia mediului inconjurator, in felul acesta considerand ca ne consolidam competitivitatea in mediul in care activam. 

Consideram cu tarie ca succesul oricarei afaceri il reprezinta buna reputatie si crearea de legaturi atat cu clientii cat si cu furnizorii si ne dorim sa extindem familia NEW TEO MD Business atat din punct de vedere economic dar in special in plan social.  Ne dorim un succes comun care sa includa dezvoltarea colaboratorilor nostri si impreuna cu acestia sa contribuim la satisfactia si increderea clientilor nostri.